Johanna Priester

J. Priester

Lieve mensen,

Op 28 maart was het dan zo ver: mijn afscheid van de Helianth. Een dag om met grote dankbaarheid op terug te kijken. Voordien was ik al verrast met vele kaarten, bloemen, cadeautjes en lieve woorden van talloze patiënten. En dan een viering in kleine kring met de collega’s, die gedeeltelijk online te volgen was. Geweldig!

Heel graag wil ik iedereen heel erg bedanken. Voor het vertrouwen dat mij de afgelopen jaren geschonken is, voor het geduld bij het wachten, voor de inspirerende samenwerking, voor het delen van levensverhalen en ervaringen, voor het mogen blijven groeien en ontwikkelen, mede dankzij elkaar.

Het is mijn voornemen om nog wel iets te doen met mijn ervaringen als huisarts. Misschien ga ik opnieuw Puntjes schrijven, of er ontstaan kleine filmpjes. Of straks weer eens een lezing…

Het eerste filmpje (6 min) dat ik maakte was bedoeld als afscheid voor de medewerkers van de huisartsenpost ,met daarin drie eenvoudige tips die het zelfgenezend vermogen van patiënten kunnen bevorderen. Hoewel bedoeld voor de triagisten, is het voor iedereen te begrijpen en toepasbaar.

Het is de bedoeling om méér van dergelijke filmpjes te maken, en zodoende allerlei thema’s op toegankelijke wijze antroposofisch te belichten. Als het gaat lukken, natuurlijk…

Dit is het kanaal, waarop je je kunt abonneren.

Graag tot ziens!

Johanna Priester