Voorwaarden

Gebruiksvoorwaarden

De internetgebruikers kunnen kosteloos gebruik maken van de diensten op de website van _____ (http://www.__________.nl).

Het feit dat u gebruik maakt van de website van _____ betekent dat u akkoord gaat met de voorwaarden van _____.

Intellectuele eigendomsrechten

De intellectuele eigendomsrechten van programmatuur, teksten, beelden en/of geluiden op de website van _____ berusten bij _____. Duplicatie, distributie en publicatie van programmatuur, teksten, beelden en/of geluiden op de website van _____ is uitsluitend toegestaan met voorafgaande toestemming.

Schriftelijke aanvragen stuurt u aan _____ , _____ @_____.

Privacyverklaring

Uw persoonlijke gegevens worden alleen toegepast door _____.

Uw persoonlijke gegevens worden niet opgeslagen, vastgelegd, doorgegeven of gebruikt voor andere doeleinden dan deze.

Afwijzing van aansprakelijkheid

Ondanks voortdurende zorg en aandacht voor de website van _____ geeft _____ geen garanties op de volledigheid, juistheid of actualiteit van de inhoud van de website van _____.

_____ kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor directe of indirecte schade door het gebruiken van de website van _____, de onmogelijkheid de website van _____ te gebruiken, uit de levering van diensten door _____ of het gebrek aan levering van diensten door _____.

Wijzigingen

De inhoud van de website van _____ wordt regelmatig bijgewerkt. _____ behoudt zich het recht voor de inhoud van de website van _____ te allen tijde en met onmiddellijke ingang te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving.

Laatst gewijzigd op _____.

Therapeuticum Helianth
Blondeelstraat 15
3067 VA Rotterdam
Alexanderpolder