Marga van den Eijnden

M. v.d. Eijnden

Ik werk sinds oktober 2015 in Helianth als waarnemend huisarts.

Ik ben waarnemend huisarts. In 2014 ben ik na 22 jaar uit Schotland teruggekomen waar ik in een Antroposofisch Therapeuticum werkte. Dit was een inspirerende tijd met ook mooie uitstapjes naar de Highlands in Schotland en naar de steen-cirkels.

In Schotland heb ik ervaring opgedaan in de algemene huisartsen zorg, zorg voor mensen met een verstandelijke beperking, ik heb in een groot bejaardenhuis gewerkt en was actief betrokken bij de behandeling met maretak voor patiënten met kanker.

We wilden toch weer dichter bij de familie wonen en nu werk ik met veel plezier in de Helianth.

Het is fijn om in de mooie nieuwe praktijk te werken met een actief en divers team van artsen en therapeuten waardoor goede huisartsenzorg kan worden gegeven.

Het werk als huisarts is elke dag nieuw en verrassend door de vele ontmoetingen en medische uitdagingen. Als huisarts ben ik me bewust van de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen en volg regelmatig reguliere bijscholingen.

Als antroposofisch geschoold arts ga ik regelmatig naar bijeenkomsten om ervaringen te delen en bij te blijven.

Op mijn website www.antroposofischarts.com is meer informatie te vinden.

Ik werk op woensdag en donderdag.