Leesgroep op de maandag

Welkom bij leesgroep De wetenschap van de geheimen der ziel.
Het boek De wetenschap van de geheimen van de ziel wordt gezien als één der belangrijkste boeken van Rudolf Steiner. Tevens is het ook behoorlijk moeilijk. Het beschrijft de wereldontwikkeling en ontwikkeling van de mens. Het biedt inzicht in de herkomst en bestemming van onszelf als mensen.

Graag willen wij dit boek in groepsverband bestuderen. Per bijeenkomst bespreken we één gelezen hoofdstuk. Doel van de bespreking is de inhoud zo goed mogelijk te begrijpen. Dit lukt het beste wanneer door middel van eigen vragen een wezenlijk gesprek kan ontstaan.

De bijeenkomsten vinden plaats op maandagavond eens per maand, in Therapeuticum de Helianth, Vredeman de Vriesstraat 19-23 3067 ZJ Rotterdam.

Data: 17 maart 2014, 14 april, 12 mei, 16 juni, 15 september, 13 oktober, 10 november 15 december 12 januari 2015 , 9 februari, 9 maart.

Organisatie en initiatief Maria Bom (antroposofisch kraamverzorgende en directeur Opleiding Natuurlijke Kraamzorg) en Henny Kerkhof (antroposofisch), beiden lid Antroposofische Vereniging.

Aanmelden bij Henny Kerkhof: hennykerkhof@yahoo.nl , 010-5217047

Kosten: alleen voor koffie en thee wordt een kleine bijdrage gevraagd, voor het boek zorgt u zelf.

Therapeuticum Helianth
Blondeelstraat 15
3067 VA Rotterdam
Alexanderpolder